[:sv]Vanliga frågor[:]

Hur lägger jag en beställning? Alla ordrar sammanställs av den ansvarige som sedan skickar in dem via mail till Fastgrip, order@fastgrip.se. Måste vi sälja för en viss summa? Nej, det finns inga gränser för hur mycket eller lite man ska sälja. Vad kostar frakten? Beställningen levereras fraktfritt och packad per säljare när ni har sålt för 10 000 kr eller mer. Annars tillkommer frakt på 95 kr per paket. Kan jag byta/returnera varor? Det ingår en fri retur per beställning. Vi byter varor som är i originalförpackning. Vid retur skickas en tillgodofaktura där beloppet kan dras av på grundfakturan. Kan jag reklamera felaktiga produkter? Självklart, hänvisa kunden till vår hemsida, www.fastgrip.se/page/reklamation, där registrerar man enkelt sin reklamation och sen sköter vi hela hanteringen.  Hur byter vi fakturaadress? Den nya fakturaadressen mailas in till oss på info@fastgrip.se, ange er förening. Kan ett företag handla av oss? Ja, vi kan hjälpa er att leverera och fakturera direkt till företag. Skicka in beställningen tillsammans med företagets organisationsnummer, leverans- och fakturaadress via e-post till oss. Vi betalar ut er förtjänst i form av en kreditfaktura när företaget betalat sin faktura till oss.

[:sv]Reklamation[:]

[:sv]Har du fått en felaktig eller trasig produkt? Använd formuläret i vår webbshop för att reklamera din vara. Vi behöver ditt namn, kontakt och leveransuppgifter samt orsaken till reklamationen. För att underlätta hanteringen av ditt ärende vill vi gärna att du bifogar en bild på felet samt anger en referens. Har du handlat via en skolklass eller förening så skriver du denna som referens annars anger du ordernummer eller fakturanummer.[:de]Har du fått en felaktig eller trasig produkt? Använd formuläret i vår webbshop för att reklamera din vara. Vi behöver ditt namn, kontakt och leveransuppgifter samt orsaken till reklamationen. För att underlätta hanteringen av ditt ärende vill vi gärna att du bifogar en bild på felet samt anger en referens. Har du handlat via en skolklass eller förening så skriver du denna som referens annars anger du ordernummer eller fakturanummer.[:en]Har du fått en felaktig eller trasig produkt? Använd formuläret i vår webbshop för att reklamera din vara. Vi behöver ditt namn, kontakt och leveransuppgifter samt orsaken till reklamationen. För att underlätta hanteringen av ditt ärende vill vi gärna att du bifogar en bild på felet samt anger en referens. Har du handlat via en skolklass eller förening så skriver du denna som referens annars anger du ordernummer eller fakturanummer.[:]

[:sv]Dataskydspolicy[:]

Vilken information samlar vi in och varför? Vi samlar främst in din information för att erbjuda dig varor på vår hemsida och för att kunna skicka dina beställningar hem till dig. Med detta följer att vi även måste spara vissa uppgifter om dina köp i ett antal år på grund av lagkrav. Utöver detta behandlar vi vissa av dina uppgifter för att marknadsföra varor som vi tror du är intresserad av, men detta kan du så klart välja bort när du vill. Information som du lämnar till oss -När du genomför ett köp. Namn, adress, email, telefonnummer och information om din betalning. -När du är i kontakt med oss. Kommunikation med kundtjänst och serviceärenden Information vi samlar om dig; -Aktivitet på vår hemsida (cookies) Varför och hur länge vi behandlar din information För att vi ska kunna leverera varor till dig, eller för att sedan följa upp ett kundserviceärende, så innebär det att vi behöver behandla ett antal uppgifter om dig. Här nedan beskriver vi de övergripande syftena, på vilken grund vi behandlar uppgifterna och hur länge vi sparar informationen. Återkalla samtycke Du kan när som helst återkalla ett samtycke. Personuppgifter som vi behandlar med ditt samtycke kommer då raderas om där inte finns någon annan legal för oss att behandla uppgifterna. Att återkalla ett samtycke gör du lättast genom att kontakta oss. Marknadsföring och annonsering Vi kan komma att dela information med annonspartners för att skicka reklammeddelanden till dig eller för att visa dig mer skräddarsytt innehåll. Vi gör detta för att annonserna ska innehålla mer relevanta produkter som kan vara av intresse för dig och för att förstå hur användare interagerar med annonser. Vänligen se avsnittet nedan om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår hemsida, för information om cookies och annan teknik som vi och tredje parter använder på vår hemsida. Profilering för direkt marknadsföring När du besöker vår hemsida använder vi oss av din aktivitet för att förbättra urvalet av produkter som du ser. Vi erbjuder många olika produkter och vi vill gärna hjälpa dig genom att visa det som vi tror är mest relevant för dig. Samma princip använder vi oss av när vi marknadsför via andra kanaler som Facebook eller andra s.k. ”banners”. Du har rätt att invända mot den här typen av behandlingen och vi måste samla in ditt samtycke för att använda dessa tekniker (ett samtycke som du kan återkalla när som helst). Vi kommer fortfarande annonsera på andra plattformar som Facebook och Google, så även om du återkallar ditt samtycke kommer du fortfarande se vår annonsering men den kommer då inte vara anpassad efter vad vi tror du är mest intresserad av. Du kan läsa mer om dessa tekniker och hur vi använder dem i avsnittet nedan om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår hemsida.