Till laget

Jag vet hur mycket en extra slant gör för laget. Den skapar möjligheter att kunna köpa matchställ, bollar, betala anmälningsavgifter, logi, resor till cuper, allt sådant som är viktigt för laget. Med Fastgrip´s lättsålda produkter behåller ni hela 30 % av allt ni säljer, helt utan risk. Det är super enkelt och smidigt!

Till föreningen

Att driva en förening tar mycket tid och engagemang och dessutom kostar det en hel del pengar. Det uppvägs av allt det roligt och otroligt givande som det är att vara med i en förening. Vi vill ge er möjligheten att få tjäna extra pengar som hjälper er i ert föreningsliv.

Till Klassen

Ska ni iväg på en klassresa? Har ni andra önskemål som ni vill uppnå och behöver ett tillskott till kassan? Oavsett ändamål, är Fastgrip´s lättsålda produkter ett smidigt och enkelt sätt för er att tjäna pengar till klassen och nå era mål.

 

1.

Registrera

För att komma igång med försäljning av Fastgrip, utse en kontaktperson (minst 18 år) som beställer säljpaketet med allt säljmaterial ni behöver, såsom säljkatalog, beställningslistor och eventuella visningskit.

2.

Börja sälja

Ta enkelt upp beställningar via den utskickade säljkatalogen. För att underlätta försäljningen av Fastgrip rekommenderar vi att ni visar dessa videor för era kunder. Dessa illustrerar på ett enkelt och begripligt sätt hur man använder Fastgrip och Fastgrip Wall Rack. Sälj till familjen, grannar, släktingar, arbetsplatser eller varför inte till företagare som ger bort Fastgrip som gåva.

3.

Räkna ihop vinsten

Efter ca 2-6 veckors säljperiod skickar ni order med exakt antal produkter era kunder beställt av er. Vi levererar efter ca 2 veckor till en gemensam adress. Ni levererar, tar betalt, betalar oss och behåller er vinst. Enkelt, eller hur?